Imerive Flight Simulator vuodesta 1989

July 4, 2022 0 By adsvn

PC-pelaamisen historian historia kuten Wolfenstein 3D ja Doom kunniaksi, jolla on edistyksellisin päivä. Yleensä unohdettu on Microsoft Flight Simulator ja aikaisemmin esivalmisteiset versiot sublogisesta, mukaan lukien 1977 Apple II -versio. [Wayne Piekarski] Pelasi hiljattain MS Flight Simulator 4: n kanssa ja halusi sen olevan hieman paljon enemmän kuin hänen modernin lento-SIM-kortinsa X-tason 11 perusteella. Se osoitti useita näytöt, ja tulokset ovat hämmästyttäviä.

MS Flight SIM 4: n video- ja verkottumisominaisuudet, kun taas erittäin erinomaiset 80-luvun lopulla ovat edelleen hyvin vähäisiä. Vuonna 1989 tietokoneet tukivat vain yhtä näyttöä, ja kun FS4: llä oli kyky verkkokoneisiin yhdessä Dogfightingissa, ei ollut mitään keinoa asettaa CAM-näkökulmaa etäilpaalle.

Vaihtoehto tähän ongelmaan tuli muisti kaatopaikkojen muodossa. Ottaen huomioon, että [Wayne] on käynnissä FS4 DOSBoxissa, hän pystyy lukemaan pelin yhden esimerkin muistin ja kirjoittamaan nämä muistipaikat toiseen pelin toiseen. Dosboxissa oli vain 18 tavua muistia, joka sisälsi simuloituun ilma-aluksen nimikkeen, korkeuden, rulla- ja äänenvoimakkuuden tiedot. [Wayne] lähettää nämä tiedot muille FS4: n tapauksiin – onnistuneesti peilaamalla pelin toiselle valmistajalle – ja muuttamalla CAM-näkymää etsimään vasemman ja ihanteellisen ikkunan. Hän näytti nämä näkemykset lisävalvojista ja tehtiin.

Tulokset ovat juuri sitä, mitä odotat. [Wayne] on nyt pois MEIGS-kentästä ja puhaltaa kymmenen tai kaksitoista rakennusta keskustassa Chicagossa panoraama 180 °. Tutustu alla oleviin toimintoihin.